6/2, 2020, Stockholm: Seminarium om Health & NeuroSafety
tors 06 feb.
|ÅF AB
Marie Ryd har tidigare besökt SÄKU för utsålda hus, men vi ger nu fler chansen att få höra henne berätta om arbetsmiljö på hjärnans villkor!
Tid och plats
06 feb. 2020 13:00 – 16:30
ÅF AB, Frösundaleden 2A, 169 99 Solna, Sverige
Gäster
Om evenemanget
Hjärnan är både formbar och förändringsvillig. Samtidigt har den stabila behov som vi måste lära oss att respektera för att kunna hantera alla aspekter av säkerhet. Med utgångspunkt i Googles stora kartläggning av framgångsfaktorer i sina team och i forskning från Harvard kommer två nya tvärvetenskapliga begrepp ”psychological safety” och ”neurosafety” att belysas. De sätts i relation till säkerhet och arbetsmiljö. Forskarna häpnade över vilken kraft de sociala interaktionerna i en grupp har, eller som managementgurun Peter Drucker uttryckte det: ”Culture eats strategy…”
Marie Ryd har tidigare besökt SÄKU för utsålda hus, men vi ger nu fler chansen att få höra henne berätta om arbetsmiljö på hjärnans villkor. Så hur gör vi för att skapa psykologiskt trygga och säkra arbetsmiljöer? Det handlar bland annat om träningsbara förmågor som närvaro, impulskontroll och emotionell intelligens.
Sista anmälningsdatum för seminariet är fredag 31:a januari.
Arrangemanget är kostnadsfritt för medlemmar i Säkerhetskulturnätverket, där medlem innebär att årsavgiften är betald eller under betalning.
I mån av plats kan även icke-medlemmar deltaga mot en enskild deltagaravgift på 900 SEK + moms. Avgiften gäller också för de som anmäler sig men ej närvarar.
Utbildningsprogram MindVIEW - Health & NeuroSafety
Under våren och hösten 2020 kommer SÄKU även att erbjuda en längre utbildning i MindVIEW – Health & NeuroSafety med Marie Ryd. Seminariet kan sägas vara en mycket komprimerad version av utbildningen och fungera som ett smakprov vad som väntar om man väljer att gå utbildningen.
Anmälan till utbildningen är öppen tills fredag 4:e april och görs separat via hemsidan HÄR.
Information kopplat till GDPR/Allmänna dataskyddsförordningen
I samband med anmälan registreras personen i ett register för att sammanställa antalet anmälda och eventuella allergier. Denna information sparas i högst två månader år för att sedan anonymiseras med syfte skapa statistiska underlag för antalet besökare per arrangemang. Om personen som anmäler sig inte sedan tidigare är med i föreningens sändlista läggs personen till även i denna.
I samband med att en person anmäler sig till våra arrangemang godkänner personen också i samtyckte att personen kan komma att höras och synas på videoinspelningen av arrangemanget, om en sådan genomförs. Videoinspelningen görs utifrån ett lärandesyfte och för att möjliggöra för medlemmarna att ta del av arrangemanget i efterhand. Videoinspelningen är en medlemsförmån och är inte tillgänglig för allmänheten.
Den personkopplade informationen i anmälan eller sändlistan kan raderas vid önskemål. Informationen raderas rutinmässigt om e-postadressen inte längre existerar eller vid önskat utträde ur föreningen och/eller från sändlistan.
Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter HÄR.